Tijdelijk ben ik gestopt met biodanza, zodat ik versneld kan afstuderen.

Vanaf januari ga ik waarschijnlijk weer biodanza geven op woensdagavond!

Wat is biodanza?

Eigenlijk is er maar één manier om er achter te komen wat biodanza is. Door het te beleven.

Biodanza is de dans van het leven. Met de muziek en de dans maken we samen een reis naar binnen om jezelf opnieuw te verbinden met jezelf. En daar hoef je niets moeilijks voor te doen en werkt als een meditatie: je komt tot rust, je voelt je lekkerder in je lijf, je staat opener voor anderen.

Biodanza is een heerlijke mix van muziek, bewegen en ontmoeten. Het verbindt jou met jouw vitaliteit en levensvreugde. Op gevarieerde muziek word je uitgenodigd om je hart te openen en het hoofd rust te geven. In biodanza kom je op een vrije en ontspannen manier dichter bij jezelf. Er wordt altijd gelachen…. en soms valt er een traan.

Biodanza is voor iedereen: man en vrouw, jongvolwassene en oud, stram en soepel. Je danst individueel, in tweetallen of met de hele groep. Danservaring is niet nodig: Wij leren jou geen ingewikkelde pasjes aan, maar nodigen jou uit om op een natuurlijke manier expressie te geven aan wat er in jou leeft.

Samen maken we een ontdekkingsreis naar binnen en naar elkaar. Als je wekelijks komt dansen zal je merken dat biodanza je in harmonie brengt, vrijheid geeft. Dat het je leven in positief veranderd. Dans je komende woensdag met ons mee?

Tarieven

  • Kom je voor het eerst? Neem dan meteen een kaart voor 3 avonden voor €30 om goed te kunnen beslissen of Biodanza wat voor jou is.
  • De 10-kaart is er voor €125 en is 20 weken geldig.
  • De 5-kaart is er voor €70 en is 10 weken geldig.
  • Liefst zie ik jou wekelijks voor een maandelijkse contributie is €50.
  • Wil je een per keer betalen, dan kan dat natuurlijk, dan vraag ik jou om €15 te betalen.

Neem je een nieuwe danser mee, dan krijg je die avond een korting van €5. Wordt de nieuwe danser een vast lid van de groep, dan hoef je een maand geen contributie te betalen.

Kom gerust eens mee dansen

Wij zijn een dansgroep die open staat voor nieuwe mensen.

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op met mij, bel: 06 51 9393 00

Maar ik ken niemand in de groep!

Één van de hoofddoelen van Biodanza is om mensen affectiever te maken, dat we elkaar aankijken, dat we elkaar waarderen, dat we elkaar liefdevol ontvangen. Mensen die bij ons nieuw komen worden meteen verwelkomd door zowel het team, als door de andere dansers. Je bent meer dan welkom!

Biodanza onder supervisievan Robert de Jong Biodanzaschool Midden Nederland