Praktische informatie

Wat voor een kleren moet ik aantrekken?

Het is fijn om soepele kleren aan te trekken, zodat je je vrij kunt bewegen. Ook is het fijn om je in meerdere laagjes te kleden, zodat je in de rustige dansvromen iets extra’s, en in de meer expressieve dansen wat minder aan kan doen. In Biodanza maken we de beweging van het hoofd, naar het hart. Daarom dansen we in stilte. Ik vraag mijn gasten om geen kleding aan te doen met tekst erop, want deze tekst brengt de dansers misschien wel naar het hoofd.

Biodanza is een dans waarin je uitgenodigd wordt om jezelf te zien in schoonheid. Daarom adviseer ik mijn gasten altijd: Wees jezelf op je mooist.

 

Hoe kom ik bij De nieuwe Hommel?

Met de auto en parkeren

Parkeren in de wijk is op vrijdagavond heel erg moeilijk. Op 7 minuten lopen vanaf De Nieuwe Hommel, aan de Apeldoornseweg staat het kantoor van Stellicher advocaten & Hekkelman notarissen. Buiten kantoortijden staan de slagbomen open. De looproute staat op het kaartje hiernaast.

Met het Openbaar Vervoer

Vanaf het Centraal Station kunt u lijn 3 nemen richting Burgers Zoo/Openl. museum.

Stap uit bij de halte Jacob Cremerstraat. Loop 10 meter terug naar de kruising en sla links de De Wilstraat in. De Nieuwe Hommel ligt na ongeveer 50 meter aan uw linkerhand. De reisduur is ongeveer 10 minuten.

Lopend bereikt u de Nieuwe Hommel in ongeveer 14 minuten: verlaat het Centraal Station aan de Sonsbeekzijde en loop de Amsterdamse weg omlaag. Steek over naar de Cronjestraat en volg deze omhoog naar de Paul Krugerstraat. Steek de Apeldoornseweg over naar de Jacob Cremerstraat en sla bij Cafe Nescio rechtsaf. De Nieuwe Hommel ligt na ongeveer 50 meter aan uw linkerhand.

Vanaf Station Velperpoort volgt u de Sonsbeeksingel langs het spoor tot aan de Schrassertstraat. Loop de Schrassertstraat uit en sla aan het eind linksaf de Nijhoffstraat in. De eerste rechts is de De Wilstraat met de Nieuwe Hommel aan uw rechterhand. Looptijd is ongeveer 10 minuten.

Invalidenparkeerplaats

De Nieuwe Hommel heeft 1 invalidenparkeerplaats beschikbaar, direkt voor de deur. Deze kunt u telefonisch reserveren. Bij een spontaan bezoek is de sleutel voor deze plek verkrijgbaar bij de beheerder.

Looproute vanaf parkeerplek