Biodanza is een dansende reis naar je hart. Je hoeft er niets voor te kunnen. Het enige wat nodig is, is dat je mee laat nemen in het proces.

Eigenlijk is er maar één manier om er achter te komen wat biodanza is: Door het te beleven.

Biodanza is de dans van het leven. Met de muziek en de dans maken we samen een reis naar binnen om jezelf opnieuw te verbinden met jezelf. En daar hoef je niets moeilijks voor te doen en werkt als een meditatie: je komt tot rust, je voelt je lekkerder in je lijf, je staat opener voor anderen.

Biodanza is een heerlijke mix van muziek, bewegen en ontmoeten. Het verbindt jou met jouw vitaliteit en levensvreugde. Op gevarieerde muziek word je uitgenodigd om je hart te openen en het hoofd rust te geven. In biodanza kom je op een vrije en ontspannen manier dichter bij jezelf. Er wordt altijd gelachen…. en soms valt er een traan.

Biodanza is voor iedereen: man en vrouw, jongvolwassene en oud, stram en soepel. Je danst individueel, in tweetallen of met de hele groep. Danservaring is niet nodig: Wij leren jou geen ingewikkelde pasjes aan, maar nodigen jou uit om op een natuurlijke manier expressie te geven aan wat er in jou leeft.

Samen maken we een ontdekkingsreis naar binnen en naar elkaar. Als je wekelijks komt dansen zal je merken dat biodanza je in harmonie brengt, vrijheid geeft. Dat het je leven in positief veranderd. Dans je komende woensdag met ons mee?